Rendezvényszervezés

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk üzleti rendezvények terén: legyen szó konferencia, kiállítás, workshop , információs nap, gálavacsora, sajtótájékoztató szervezéséről.

A 30-40 főtől akár 500 fős rendezvényig vállalunk szervezést és lebonyolítást. Erősségünk a tanácsadás és a komplex szolgáltatás. Mindenre van megoldásunk, ötletünk, ami csak egy munkafolyamat során felmerülhet. Ha már megszületett egy rendezvény ötlete, onnantól mi segítünk a koncepcióalkotásban, a tervezésben, szervezésben, a lebonyolításban és az utógondozásban.

Kézben tartjuk: helyszínválasztás, ajánlatadás, büdzsétervezés, catering szolgáltató, technikai szolgáltató, dekoráció, rendezvény arculattervezés, rendezvénymarketing, online és helyszíni regisztráció, résztvevőkkel való kapcsolattartás, elszámolások készítése, utókommunikáció.

Arculattervezés

Egyedi igényeknek és az aktuális grafikai trendeknek megfelelően arculatokat tervezünk, ahol először felmérjük a cég céljait, az arculat által kommunikálni kívánt értékeket. Megrendelőinknek három alap tervet vázolunk, majd a kiválasztott változatot még két újabb módosítási körrel véglegesítjük. A folyamat végén arculati kézikönyvet adunk át megbízó részére.

Egyéb grafikai munkákat is vállalunk – egyedi megbízással is dolgozunk. Folyamatos átalánydíjas szerződéseink során megbízónk összes felmerülő grafikai munkáját egy kézben tartjuk, figyelve arra, hogy minden anyag ugyanazt a hangulatot, stílust, üzenetet képviselje.

Munkáink

– névjegykártya tervezése

– roll up/molinó/sajtófal tervezése

– szórólap és plakát tervezése

– social média tartalmak grafikai alapjának elkészítése

– címke és csomagolás tervezése

– weblap design tervezése 

Marketing szolgáltatások

A velünk közös munka mindig egy social media audittal indul, ahol felmérjük a cég online jelenlétét. Ezután javaslatot teszünk, hogy merre érdemes elindulni. A javaslatok közül nem muszáj mindent egyszerre – haladhatunk fokozatosan is. Így mindig cégre szabottan és költséghatékonyan dolgozunk – folyamatosan mérve az eredményeket.

Ha ránk bízod magad, és ránk bízod céged komplex online marketing tevékenységének menedzselését, mi ezekben segítünk:

  • piackutatás, valamint ügyfélorientált stratégia kialakítása és hosszú távú megvalósítása
  • a cégre szabott marketing felületek kiválasztása és használata
  • a kreatív tartalomgyártás,
  • a havi, részletes elemzések készítése
  • weboldal felépítése, ráncfelvarrása és kezelése
  • keresőoptimalizálás,
  • PPC hirdetések kezelése,
  • Offline porondon is segítünk! Minden nyomdai útvesztőben, reklámeszköz kivitelezésben, az igazán rendhagyó és kreatív megoldásokban is számíthatsz ránk!

hu_HU