A kedvezményezett neve: Goodevent Rendezvényszervező Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A fejlesztés tárgya, célja: A Goodvent Kft. szolgáltatási színvonalnövelésének támogatása

 

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02538

 

A támogatás összege: 69 284 963 Ft

 

A Támogatás intenzitása: 70 %

 

 

A projekt: a Goodevent Kft. a támogatásnak köszönhetően rendezvényszervezői szolgáltatását tudja fejleszteni, amelynek köszönhetően több vendéget fognak tudni kiszolgálni, ezáltal pedig eredményeiket is növelhetik.

A projekt keretein belül az alábbi elemek kerülnek megvalósításra:

Ingatlan építés keretében egy bruttó 161 négyzetméter alapterületű konyha és tálaló részleg kerül felépítésre a vállalkozáshoz tartozó Dűlő Bisztróhoz, ezáltal nagyobb létszámú rendezvényeket is biztonsággal ki tudnak szolgálni, nem lesz szükség külsős catering szolgáltatás igénybevételére.

Eszközbeszerzés keretei között konyhatechnológiai eszközök kerülnek megvásárlásra (főzőlapok, rozsdamentes feldolgozó és tálaló pultok, mosogatók, stb.), valamint a vállalkozás szeretne a kültéren tartandó rendezvényekre is szakosodni, ehhez pedig egy fűnyíró traktor kerül beszerzésre, a füves terület rendbe tartására. Továbbá, IKT eszközök is megvásárlásra kerülnek.

A konyha fűtésére egy hőszivattyús rendszer kerül telepítésre.

Munkavállalói képzés keretében angol nyelvi képzést fognak megvalósítani, hogy a külföldről érkezett vendégeket is megfelelően tudják kiszolgálni.

Tanácsadás keretében vezetői és menedzsment tanácsadásra fog sor kerülni, mivel a megnövekedett szolgáltatási kapacitással középvezetői kört is kell alakítani.

A támogatásnak köszönhetően a Goodevent Kft. szolgáltatási színvonalát emelni tudja, nagyobb létszámú rendezvények teljes körű lebonyolítását is el tudják majd látni, valamint más típusú rendezvényeket is szervezhetnek az igényeknek megfelelően.

.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:   2024.03.04.

hu_HU