Kedvezményezett neve: Goodevent Rendezvényszervező Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése az Arkánum X Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 6 410 360 Ft

Támogatás mértéke: 40%

Projekt befejezési dátuma: 2020.03.31

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00584

 

Projekt leírás:

A Goodevent Kft (korábban ARKÁNUM X Kft.) 1997-ben kezdte meg működését kreatív, tapasztalt és munkájuk iránt elkötelezett szakemberek vezetésével. A cég fő területe a konferencia, kereskedelmi bemutatók szervezése, PR és marketing.

A projekt célja egy hatékony, felhő alapú vállalatirányítási rendszer bevezetése volt. Az IBSystem® egy olyan vállalatirányítási rendszer, amely gazdag funkcionalitása révén alkalmas akár több telephellyel rendelkező, kis, közép és a nagyméretű vállalkozások belső vállalati folyamatai, operatív, adminisztratív tevékenységei és a vezetői döntéshozatal teljes körű informatikai támogatására.

A felhő alapú vállalatirányítási rendszer bevezetése az alábbi 8 funkcionális területen történt meg:

Vállalati CRM, értékesítési terület – Segíti a napi ügyfélkapcsolatok menedzselését, az ügyfelekkel kapcsolatos legfontosabb információk beszerzését, rögzítését, az ügyfelekkel történt kommunikáció kulcs elemeinek idősoros eltárolását, megjelenítését, valamint visszakereshetőségét.

Humán erőforrás menedzsment rendszer – Törzsadatok teljes körű nyilvántartása, Munkaidő nyilvántartás, egyéni munkarendek kialakításának lehetőségével, Szabadság nyilvántartás, többféle teljesítménybér elszámolás.

Kontrolling és döntéstámogatás – Az iVIR „varázslói” segítségével felhasználóbarát módon szerkeszthetők a megjelenítendő, az üzleti adatokat hordozó definíciós állományok, az ún. adatforrások.

Táv- és csoportmunka támogatás – A modul webes felületen keresztül is elérhető lekérdező felülettel rendelkezik.

Pénzügy, számviteli terület – Beérkező számlák pénzügyi iktatása, rögzítése valamennyi jogszabálynak megfelelően biztosított, kezeli az előlegszámlát, végszámlát, devizát tartalmazó számlát, elektronikus számlát, és azok helyesbítését vagy sztornózását, partnerenkénti nyilvántartását és kimutatását is.

Internetes megjelenés (Vállalati portál) – A rendszer üzemelése többrétegű alkalmazásfuttatói környezeten alapul.

Munkafolyamat támogatás (Workflow) – Tetszőleges számú egyedi workflow kialakítása. Delegálás: előre beállított időintervallum után, amennyiben nem lett feldolgozva a feladat, más személynek is megjelenhet.

Elektronikus iratkezelési megoldás – Megoldott az automatikus iktatószám generálás. A kísérőbizonylatok automatikus elkészíthetők. Elkészíthető az elektronikus postakönyv és lehetőség van a határidők figyelésre

hu_HU