aktuális

F3 – a jövő hírnöke

Büszkén mutatjuk be legújabb munkánkat. A Future Food Fest egy hiánypótló esemény lesz a konferenciapiacon. Kitalálói az élelmiszeripar fejlesztésén dolgoznak minden nap. Az úttörő esemény szervezője, arculatának megálmodója és weboldalának építője is a Goodevent csapata! www.futurefoodfest.hu

2022. május 25.

Jöttünk, láttunk, szerveztünk!

Most épp Baján jártunk. "Egy kis odafigyelés, egy kis munka..." A Kalmár fivérek mertek nagyot álmodni, vállalkozásukat /a Kal-System Kft-t/ egy kis garázsban indították, mára pedig az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a terménytárolásban. Mi pedig az eredményeiket prezentáló sajtótájékoztatót szervezhettük meg.

2022. április 20.

Daruval a sikeres rendezvényért

Nem ismerünk lehetetlent! Ha kell, darut vetünk be a tökéletes rendezvény szervezése során. jártunk, ahol a Gobal Kertransz Kft-nek szerveztünk sajtótájékoztatót. Köszönjük a sárga, óriási gép és kezelője segítségét, akik nélkül szegényebbek lettünk volna egy élménnyel.

2022. március 30.

Sajtótájékoztatók szervezői lettünk

Február 23-án Nyíregyházán jártunk. Az Anico Kft. sajtótájékoztatóját szerveztük meg sikeres GINOP Plusz pályázatuk kapcsán. Az eseménynek a Pagony Hotel adott otthont.

2022. február 24.

Üdv 2022!

Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet kíván a Good Event csapata!
2022. január 01.

MÉD 2021 - építészeti különdíjat kapott a Dűlőbisztró!

Büszkén jelentjük, hogy a Harsányi Dűlőbisztró nyerte el a Napelemes Ingatlanfejlesztések Különdíját 2021-ben. Nagyon szeretjük ezt az épületet, hisz minden apró szegletét nagy gonddal terveztük, terveztettük. Köszönjük az elismerést!

2021. december 30.

A Cuvée Rendezvényház a történelem nagykövete

Sok hely van Sárospatakon, amit beleng a történelem, igaz ez Cuvée rendezvényházunkra is! Több mint 200 éves térképeken is megtalálható a Kossuth utca 25-ös házszám. A sárospataki anekdotakincs rengeteg történettel szolgál, Kövyről (Kossuth jogtudós professzoráról) és Kossuthról. Ezek alapján valószínűsíthető, hogy Kossuth is megfordult kedvelt tanára házában. Az épület falai között működött nyomda is, a Károlyi-féle Biblia is részben itt készült el, az egyetem tankönyvei mellett. Ezt az épületet Neked is látnod kell!

2021. november 14.

Winescape – a boros tematikájú szabadulószoba Sárospatakon

Sárospatak gazdag történelme miatt tökéletes választás az őszi hosszúhétvégék eltöltéséhez! Ha a környéken jár, ne hagyja ki Tokaj-Hegyalja első, boros tematikájú szabadulószobáját sem: Bővebb információ és foglalás: cuveehaz.hu/esemenyek/winescape/
2021. október 18.

Megnyitott a Harsányi Dűlőbisztró!

Minden bort kétség kívül ott a legjobb megkóstolni, ahol készült. A dűlők ölelése, a Bodrog csobogása, a rigók éneke és a hegyaljai szellők maradandó élménnyé tesznek minden korty bort, ízletesebbé tesznek minden falatot és tartalmasabbá minden beszélgetést! Dűlőbisztrónk a hegyek és völgyek teljes panorámáját belátva igazán varázslatos helyszín. Tökéletes pihenőhelyként szolgál megfáradt túrázóknak, éhes és szomjas kalandoroknak, lelkes borbarátoknak, és kihagyhatatlan úti cél bárkinek, aki igazán át akarja élni Tokaj-hegyalja szellemiségét.

2021. szeptember 4.

Ha boros esemény, akkor Harsányi Pincészet!

Akár borvacsora, akár dűlőtúra, vagy a covid idején online borkóstoló, a Harsányi Pincészet az ideális házigazda! Ha Sárospatakra látogatunk, akkor vár ránk egy nagy adag kirándulás, hozzáadva egy csipetnyi kalandot, fűszerezve a Harsányi birtokon található különlegességekkel és kész is borkóstoló túra a Rick tanya szívében! www.harsanyipinceszet.hu szellemiségét.2021. augusztus 14.

Kik vagyunk mi?

A Goodevent Kft (korábban ARKÁNUM X Kft.) 1997-ben kezdte meg működését kreatív, tapasztalt és munkájuk iránt elkötelezett szakemberek vezetésével. A cég fő területe a konferenciák, kereskedelmi bemutatók szervezése, PR és marketing szolgáltatás.2021. július 28.

Ha nyár, akkor esküvő. Ha esküvő, akkor Cuvée Rendezvényház

Itt a szezon, a kellemes, nyári hétvégéken tárt kapukkal várjuk mi is a házasulandó jegyespárokat! A babona szerint a boldog házassághoz az esküvő ideje alatt kell valami régi, valami új, valami kölcsönzött és valami kék. A sárospataki Cuvée Rendezvényház egyszerre régi, hisz egy XVIII-ik századi épület átalakításával, felújításával jött létre. De új is, mert a felújítás során igyekeztünk modernitást belevinni, az új igényekhez alkalmazkodva. Mindazoknak ajánljuk, akik nem a hagyományosat és a mindennapit keresik…

2021. június 05.

Pentalingua Fordítóiroda – a nyelvi rock and roll!

Minden szó mögött egy mélyebb jelentés lapul. Megtanultuk, mióta a Pentalingua marketingjén dolgozunk. A nyelvi akadályok elhárítása, a gördülékeny kommunikáció elengedhetetlen az üzleti életben. Tárgyalások, konferenciák és levelezések sikere múlhat a pontos, precíz és érthető kommunikáción. Ezt a munkát is nagyon szeretjük, csodálatos a nyelvek vizére evezni nap mint nap.

2021. május 4.

Új kihívás az életünkben – Rollstar Árnyékolástechnikai Kft.

Izgalmas munka talált meg minket. Ez az év teljesen új utakat nyitott előttünk – a covid nem lehet számunkra akadály! Megbízást kaptunk ugyanis a Rollstar online marketing feladataira. Tele ötletekkel vágtunk bele a közös munkába, inspiráló időszak elé nézünk. Köszönjük a bizalmat ezúton is!

2021. április 16.

Köszöntjük a Hölgyeket!

Nehéz évekkel a hátunk mögött még fontosabbá váltak az ünnepeink. De a nőnap nem a hatalmas ajándékokról szól, sokkal inkább az odafigyelésről, kedvességről, tiszteletről, megbecsülésről. Aki csak teheti, lepje meg egy kis aprósággal családtagjait, barátait, munkatársait, egy-egy jó szó tényleg nem kerül semmibe. Figyeljünk egy kicsit még jobban oda egymásra!

2021. március 08.

Légy meghökkentő!

Hogy hogyan lehet szemléltetni a legjobban egy konferencia üzenetét és egyszerre feldobni az esemény színpadképét? Őrült ötletnek tűnhet, de egy óriás kaméleon vagy egy robot remek választás és a siker garantáltan nem marad el. Kreativitásunk határtalan!

2021. február 26.

Boldog új évet!

Mit is írhatnánk? Nehéz évek állnak mögöttünk. Sok leckét kaptunk rugalmasságból. Megtanultunk újra és újra átszervezni, új utakon elindulni, merőben más feladatokat megoldani. Kívánjuk, hogy a 2021-es év már legyen „szokványosabb”. Jó lenne visszatérni a régi kerékvágásba. Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

2021. január 01.

Évzáró összegzés

Év közben számos online csapatépítőt és nagyobb online konferenciát bonyolítottunk le, többek között az MKET-nek. Sikeresen vettük az akadályt, hogy az online térbe kényszerült rendezvényeken a résztvevőkkel feledtessük ezt a különös helyzetet, amit ez az év produkált. Partnereinknek köszönjük a közös együttműködést és már nagyon várjuk, hogy 2021-ben is újra együtt dolgozhassunk

2020. december 30.

Karácsonyi készülődés

Nem engedjük, hogy a vírus legyen az ünnepek Grincse, most különleges módon tarthatod meg decemberi évzáró rendezvényedet. Segítünk, hogy kollégáid az ONLINE térben is akadálytalanul és élményekkel gazdagon töltődjenek fel. Legye ez az évzárás is ünnepi & szórakoztató! Ünneplésre fel!

2020. november 25.

Elmarad

Nem szeretjük az ilyen híreket olvasni… A koronavírus-járvány miatt elmarad az év végi Vörösmarty téri karácsonyi vásár. Helyette a szervező Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ kampányt indít a hazai kézművesek támogatására. Szörnyű időszak ez a rendezvényszervező szakma számára is, de mi csak bizakodva nézünk a jövőbe!

2020. október 15.

Rendezvényszervezői ABC

Továbbra is káosz van sokszor, hogy milyen rendezvényeket lehet jelenleg szervezni. Az őszi-téli időszakban hogyan tervezzük céges rendezvényeinket? Érdemes a Maresz honlapján lévő tájékoztatásokat követni a pontos információkért. A szervezet szuper híradásai segítenek kiigazodni a folyamatosan változó szabályok között.

2020. szeptember 2.

Látvány, élmény, szórakozás

Korábbi rendezvényeinken nagy sikert arattak programelemeink! Mindig igyekszünk személyre szabott ötletekkel előrukkolni és a meglepetés erejével hatni. Selfie-box, Ipad karikatúra, koncertek, szabadulószoba, fényfestés, borkóstoló… mind-mind része lehet egy sikeres eseménynek.

2020. augusztus 10.

Hogy legyünk sikeres előadók?

Fontos egy konferencián, hogy a rendelkezésünkre álló időt a lehető legoptimálisabban használjuk ki. 10 tippet adunk honlapunkon a sikeres és felejthetetlen online előadáshoz. Irány a blog! https://goodevent.hu/hu/blog

2020. július 25.

Ismét Bormozi a Cuvée-ben

Felhőatlasz Tom Hanks főszereplésével július 23-án. Tartsatok velünk, jó borokból sem lesz hiány!

2020. július 20.

Végre Offline Borkóstolón vettünk részt Sárospatakon!

Az elmúlt pár hónapban csak a képernyőn keresztül láthattuk egymást, így mi is alkalmazkodtunk a helyzet kínálta lehetőségekhez és online platformra költöztettük a borkóstolókat is. A hetente tartott online rendezvény pedig olyannyira jól sikerült, hogy egy szuper csapat kovácsolódott össze és már épp ideje volt végre személyesen is találkozni a webkamera mögötti valódi emberekkel. Azokkal az emberekkel, akikkel hónapokon át megosztottuk az otthon töltött boldog perceket és nehezebb pillanatokat.

2020. június 29.

Vingardium Borliget – online

Ma koccintottunk volna az 5. Vingardium Borligeten! Szeretnénk, hogy idén se maradjatok élmények nélkül, ezért elhozzuk a fesztivált online – a fesztivál Facebook oldalán! Tartsatok velünk! Nem csak Vingardium rajongóknak!

2020. június 5.

A minőségen nem szabad spórolni

Vannak dolgok, amiken nem éri meg spórolni egy rendezvényen, ilyen a látvány és a hangtechnika. Ebben az ügyben nem kötünk kompromisszumot! Szerencsére olyan szuper partnerekkel dolgozunk együtt, akikkel erre nincs is szükség. Csúcs minőségű a szolgáltatás, de mindezt megfizethető áron.2020. május 7.

Tipp a sikeres, online előadáshoz

Használj szóképeket! Virtuális előadás során a szavak ereje még nagyobb, mint a személyes prezentációk során. Fogalmazz még árnyaltabban! Használj olyan szavakat, amelyek az érzékekre hatnak (költői képek), legyünk specifikusak és kerüljük a nagy általánosságokat Meséljünk személyes történeteket, használjunk érdekes összehasonlításokat.2020. április 16.

A legkisebbekről se feledkezzünk meg!

Első kézből tudjuk, hogy milyen fontos egy rendezvényen szórakoztatni a legkisebbeket is, legyen szó akár szabadtéri eseményről, akár beltéri családi napról, hiszen csapattagjaink között is vannak kisgyerekesek. Mindent meg is teszünk azért, hogy jól érezzék magukat a lurkók és a szülők is kikapcsolódhassanak. Kötetlenebb rendezvényeink így mindig a gyerekekről is szólnak, erről mindig gondoskodunk.

2020. március 26.

Egy kis nosztalgia

Mindig szívesen gondolunk vissza a tavalyi Contact Konferenciára! Értékes emberek társaságában, csodás, balatoni panorámás kilátással, hotel tetején, exkluzív Sky Lounge-ban, finom koktélokat fogyasztva >>> ilyen is lehet egy lehengerlő, szakmai workshop Mi ezért IS szeretjük a munkánk! Izgalmasnál izgalmasabb kalandokat élünk át ügyfeleinkkel karöltve!2020. február 15.

B.Ú.É.K.

Sikerekben gazdag, boldog, új évet kívánunk mindenkinek egész csapatunk nevében! szellemiségét.

2020. január 01.

ONG – a Networking gálája

Minden évben gálával, díjkiosztással, vacsorával és közös ünnepléssel zárja az évet a BNI. Idén (2019. november 16., Hilton Hotel) mi szerveztük a rangos eseményt. Hol csinosan kiöltözve dolgoztunk azért, hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat, hol magas sarkút levetve, a háttérben egyeztetve végeztük a dolgunkat. Közben rájöttünk, hogy az elegáns események szerelmesei vagyunk.

2019. december 03.

Ismét PSC Mesterelme

PSC Üzleti és Mesterelme Találkozó november 13-án Pusztai Ádám a gamification (játékosítás), az alkalmazott pszichológia és a viselkedés gazdaságtan szakértője megmutatta, hogy lehet etikusan hatni másokra (munkatársainkra és vásárlóinkra). A PSC Mesterelme eseményein mindig repül az idő, a remek előadókat öröm hallgatni, jó egy-egy témában elmélyedni.

2019. november 13.

Contact Konferencia – az ügyfélszolgálati szakma éves találkozója

Három napon át az ügyfélszolgálatoké volt a főszerep, mi pedig ismét szerveztünk. Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott, hogy minden tökéletes legyen. Büszkék vagyunk mind a szakmai programra, mind a szórakoztató eseményekre, hogy a résztvevők elégedetten hagyták el Balatonalmádit a konferencia napjai után. Minden apró részletre ügyeltünk, nagyon szeretjük az ennyire összetett és sokrétű szervezési feladatokat.

2019. november 7.

BNI ünnep

Október 26. a legjobbak köszöntése. A BNI Hungary jóvoltából mi szerveztük a Kiválók Vacsoráját, az év legsikeresebb vállalkozóinak díjátadóját! Ezúton is gratulálunk mindenkinek és köszönjük a Columbus hajó „matrózainak” segítő munkáját!2019. október 27.

Bagdy Emőke a PSC Mesterelmén

PSC Üzleti és Mesterelme Találkozóján Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus adott hasznos tippeket, adott tanácsokat a hatékony stresszkezelésre. Mindig öröm egy profi és színvonalas előadást hallgatni, pláne, ha egy olyan különleges helyszínen tehetjük, mint a New York Palace Hotel.

2019. október 18.

Boldog születésnapot, HÉFAL Kft.!

Szeptember 25-én a HÉFAL Kft. születésnapját ünnepeltük a Park Inn By Radisson -ban. Megható ünnepség volt, egy nagyon szimpatikus csapatot ismerhettünk meg. Még sok sikeres évet kívánunk a cégnek!

2019. október 01.

Tanulni, tanulni, tanulni

Az élethosszig tartó tanulásban hiszünk. Ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, időnként bizony magunkat is képeznünk kell. Így ellátogattunk a Content Plage-ra, ahol a marketing-világ mélyére merültünk és rengeteg hasznos, új infót szereztünk. Köszönjük a szervezőknek!

2019. szeptember 13.

Team building – avagy amikor akasztják a hóhért

Nekünk is szükségünk van a csapatot összetartó, különleges eseményekre. A Budapest Parkban jártunk koncerten – töltekeztünk, kikapcsolódtunk, egymásra figyeltünk. Fontos, hogy kiszakadjunk a mindennapokból, és kicsit magunkra is figyeljünk!

2019. augusztus 29.

PSC „Balaton edition”

A Premius Social Club eseményeinek szervezőjeként különleges helyszínen dolgozhattunk. Augusztus 14-én vitorlásra pattantunk és átszeltük a magyar tengert! Közben sok-sok értékes, üzleti kapcsolat született. Szuper nap volt!2019. augusztus 15.

Bormozi a szabad ég alatt

Forest Whitaker, Mariah Carey, Oprah Winfrey, Cuba Gooding Jr., Lenny Kravitz, Robin Williams, John Cusack, James Marsden, Liev Schreiber, Alan Rickman, Jane Fonda, Vanessa Redgrave, Minka Kelly mind-mind szerepelnek a ma esti parádés filmünkben. Várunk mindenkit szeretettel a Cuvée Rendezvényházban!

2019. július 31.

Vingardium Borliget 2019

Nagyon boldogan, de rendkívül fáradtan jelentjük, hogy az idei Vindgardium Borliget minden eddigi fesztiválon túltett. Rekord számú vendég, gyönyörűen felújított park, hatalmas bulik – röviden összegezve a két napot. Június 14-15-én ismét a borszerető közönségé volt az Erzsébetliget. Köszönjük mindenkinek, aki ott volt!

2019. június 16.

Goodwine Üzleti Borklub

Tegnap este ismét egy nagyon hasznos és tartalmas beszélgetéssel, no meg remek borokkal vártuk az érdeklődőket. Témánk: Az időmenedzsment. Vendég borászatunk: a Frittmann Pincészet volt.

2019. május 10.

Üdv a Facebookon!

Örömmel jelentjük, hogy elindult Facebook oldalunk! Keressetek ott is bátran minket elsősorban hasznos, szakmai tartalomért, valamint színes hírekért, érdekességekért és kulisszatitkokért!

2019. április 8.

Miért szeretjük a Goodwine-t? Íme 5 ok

Kapcsolatépítés Üzleti élet szereplőinek találkozása Gondolatébresztő beszélgetések és szakmai előadások Finom falatok Kiváló borok Ez a GoodWine Üzleti Borklub!

2019. március 10.

Büszkeségünk, a Cuvée Rendezvényház

Vettünk egy szép épületet, belekevertünk egy kis kultúrát és némi történelmet, hozzáadtunk Tokaji borokat, így született meg a sárospataki Cuvée Rendezvényházunk! A rendezvényteremben üzleti találkozókat, családi eseményeket, csapatépítőket, esküvőket és borkóstolókat szervezünk. Mindenkit várunk szeretettel Sárospatakon!

2019. február 14.

Boldog új évet!

Egész csapatunk nevében szeretnénk tolmácsolni újévi jókívánságainkat. Csupa szépet és jót kívánunk erre a 2019-es esztendőre!

2019. január 01.

Évzárás

Szerettük ezt az évet. A Vingardium Borliget, az XIV. Országos Ügyfélszolgálati Konferencia, a Goodwine Üzleti Borklub eseményei voltak idén a kedvenc munkáink. Sokszínű, összetett és merőben más feladatok. Találkozzunk jövőre is, még sikeresebb 2019-et kívánunk mindenkinek!2018. december 29.

Goodwine Üzleti Borklub

Tegnap lezajlott a Goodwine Üzleti Borklub Szórakozol velem?! – avagy az élményközpontú társadalom kihívásai. Akik beszélgettek: Litkai Gergely, Mészáros György, Biró Balázs, Pál Balázs, Szabados Attila. Pincészetünk ez alkalommal: Harsányi Pincészet2018. november 18.

Az Év Webshopja díjátadó – ismét egy új munka

A Complexpress Logisztika Kft. évente megrendezett versenyének zárásaképpen 2018. október 26-án adták át a díjakat egy nagyszabású díjátadó keretein belül, a Symbol Budapestben. Az idei nyertesek névsora megtalálható Az Év Webshopja honlapján. Gratulálunk nekik! Mi pedig köszönjük a bizalmat, hogy az esemény szervezésében részt vehettünk.

2018. október 27.

Az információ érték

A résztvevőkkel való kommunikáció és az informálás olyan alappillére minden rendezvénynek, amelyet sosem téveszthetünk szem elől. Legyen szó akár kisebb, akár nagyobb rendezvényről, szívesen kezeljük az online vagy offline regisztrációs felületeket, és végzünk előzetes, utólagos kommunikációt.2018. szeptember 12.

hu_HU