GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

csak rendezvényszervezésben vagy marketingben is tud a goodevent segíteni?

Online marketingben, arculattervezésben és egyéb grafikai munkákban is tudunk segíteni.

 

Sosem szerveztem rendezvényt, hogy fogjak hozzá?

Töltse ki ajánlatbekérő adatlapunkat, amelyben pár fontos adatot kérünk. Ezután kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot – kérdez, átbeszél, tanácsol. Segítünk megtenni az első lépéseket, kitalálni a koncepciót.

esküvőt szervezek. Tudnak-e segíteni?

Sajnos az esküvőszervezés nem tartozik a profilunkba. Sárospatakon két romantikus helyszínünk van, ami alkalmas esküvők szervezésére. Ottani kollégáink mindenben állnak rendelkezésükre. Kérjük látogasson el a www.cuveehaz.hu weblapra.

Mennyibe kerül nagyságrendileg egy 100 fős rendezvény?

Sajnos ezt így nem tudjuk előre megmondani. Sok tényezőtől függ. Pl magától a helyszíntől, az étkezések tartalmától, a dekoráció színességétől, az esetleges fellépők díjazásától stb.. Kb 500.000 Ft-tól akár 10.000.000 Ft-ig mindenféle összeg szóba jöhet. Mindenképp szükséges egy egyeztetés az ár meghatározása előtt.

Szeretnék egy rendezvényt, de kötött a költségkeretem. Így is nekiállhatunk a szervezésnek?

Mindenképp. Az első egyeztetések után meg tudjuk mondani, hogy mennyire életszerűek az elképzelések, és adott költségkeretből megvalósítható-e az elképzelt rendezvény. Ha szűknek érezzük a keretet, javaslatot teszünk, hogy milyen szolgáltatásokat húzzunk ki, hogy a rendezvény minősége ne sérüljön, de ne lépjük át a keretet.

Van egy meglévő weblapunk, de szeretnénk változtatni rajta. Tudnak benne segíteni?

Kérésére átnézzük a meglevő weblapot arculat, felépítés, tartalom, google keresőoptimalizálás, gyorsaság szempontjából. Ez az audit ingyenes. Ezután visszajelzést adunk, hogy elég-e a meglévő honlapot alakítani, vagy újat kell építeni. A meglévő honlap programnyelve alapján ajánlatot adunk akár a „ráncfelvarrásra”, akár az új honlap építésére.

Van pár grafikai munka, amit a meglevő arculat alapján kéne elvégezni. Ilyen kis munkákat is elvállalnak?

Igen. Kisebb munkákat is megcsinálunk. Olyanokat is pl, ha csak egy logót kell rárakni egy képre, vagy ha egy fejléces papírt kell elkészítenünk. Megnézzük mi a feladat, és vagy projektárat adunk rá, vagy óradíjat.
Van már facebook oldalam, de nagyon kevés rajta a látogató. Mit tegyek?

Átnézzük a facebook oldalt, megvizsgálva a beállításokat, a posztok vizuális megjelenését, a tartalmak színességét, gyakoriságát, illetve hogy mennyire szólnak a cég cégcsoportjának. Ezután két lehetőség van. Vagy átvesszük a fb oldal tartalomgenerálását és kezelését. Másik esetben tanácsadás keretében segítünk összeállítani egy posztnaptárat, és egy grafikai alapot adunk a posztok vizuális megjelenítéséhez. Ebben az esetben továbbra is ön készíti a posztokat, mi csak segítő kezet nyújtunk.

hu_HU